Buddha to Buddha verkooppunten

Buddha to Buddha verkoopt haar sieraden  enkel en alleen via officiële Buddha to Buddha verkooppunten. Deze verkooppunten zijn winkels met een eigen collectie Buddha to Buddha sieraden en ze beschikken over alle benodigde informatie om u goed te kunnen informeren over de aankoop van een Buddha to Buddha armband, oorbellen, horloge of ring.

Buddha to Buddha collecties

Als Buddha to Buddha verkooppunt, beschikt mybuddha.nl over een enorme collectie Buddha to Buddha sieraden en accessoires:

 • Ringen
 • Armbanden
 • Kettingen
 • Oorbellen
 • Horloges
 • Helmen
 • Portemonnees
 • Tassen
 • Handschoenen

Voordeel is dat wij, in tegenstelling tot sommige andere Buddha to Buddha verkooppunten en online juweliers, tevens een mooie winkel in Hoorn hebben, Chikado. Hier kunt u alle producten komen bekijken en passen. Wij hebben op dit verkooppunt altijd alle producten op voorraad.

Unieke sieraden

Buddha to Buddha verkooppunten hebben gekozen voor een bijzonder merk. Buddha to Buddha sieraden zijn niet alleen uniek en opvallend, maar ze vertegenwoordigen tevens een mooie levensstijl die de kracht van het individu en het omarmen van het leven centraal stelt.

Buddha to Buddha ring Chain

Eén van de meest populaire ringen, die ieder verkooppunt in de collectie heeft, is de Buddha to Buddha ring Chain. Deze zilveren, in Bali met de hand gemaakte ring, ligt aan de basis van vrijwel alle andere BTB sieraden. Het robuuste schakelmotief, ook wel ‘chain motief’ is kenmerkend voor de Buddha to Buddha stijl.

Kenmerken van de Buddha to Buddha collectie:

 • Alle sieraden van Buddha to Buddha zijn handgemaakt in Bali. Dit wordt gedaan door de beste edelsmeden. Ieder sieraad is uniek en geboren in toegewijde handen.
 • Voor de sieraden wordt uitsluitend 925 sterling zilver gebruikt. Dit bestaat voor 92,5% uit zilver en voor 7,5% uit een ander materiaal. Meestal is dat koper en dat zorgt ervoor dat het zilver, dat van nature zacht is, sterker wordt en beter bestand is tegen beschadigingen.
 • Ieder Buddha to Buddha sieraad symboliseert een overtuigde, bewuste levensstijl die het leven omarmt en het individu koestert.
 • Van een groot aantal ‘families’, zoals de Chain en de Nathalie, is er inmiddels ook een junior versie die wat smaller is.
 • Vrijwel alle families hebben naast het basismodel ook variaties op het model, zoals de Nathalie Long oorbellen of de ring Chain texture.

Eerste armband

Hoewel Buddha to Buddha een Amsterdams bedrijf is, ligt de achtergrond van dit sieradenmerk in het Oosten. Het was in Indonesië, op een strand in Goa, dat oprichter Badul Loomans zijn eerste ontwerp maakte. De grote, opvallende armband die hij ontwierp, was gebaseerd op het Boeddhisme en de bewuste levensstijl die daarbij hoort. Eenmaal terug in Nederland bleek het ontwerp aan te slaan. Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 500 Buddha to Buddha verkooppunten. Veel daarvan zitten in Nederland maar er zijn ook Buddha to Buddha verkooppunten in bijvoorbeeld Spanje, Engeland, Noorwegen en Frankrijk. Zelfs in Amerika, Nieuw Zeeland, Australië, de Antillen en Singapore vindt u BTB verkooppunten.

Trots BTB verkooppunt

Mybuddha.nl is er trots op één van die Buddha to Buddha verkooppunten te zijn. Onze winkel Chikado is een unieke cadeauwinkel in het hartje van Hoorn. Wij richten ons vooral op de bijzondere (design)artikelen. De Buddha to Buddha sieraden passen hier perfect bij. Met het bijzondere ontwerp en de mooie gedachten erachter, zijn de Buddha to Buddha armbanden, ringen, horloges, kettingen en oorbellen een prachtige aanvulling op onze collectie.

Woont u niet in de buurt van Hoorn en zoekt u een ander Buddha to Buddha verkooppunt dichter bij huis? Zoek dan het dichtstbijzijnde BTB verkooppunt op de website van Buddha to Buddha. 

Voor 16:30 besteld = vandaag verzonden
Grootste collectie van Nederland
Officiele dealer van buddha to buddha