Buddha to Buddha oorbellen Nathalie

Houdt u van de gevlochten zilveren sieraden van Buddha to Buddha? Dan zijn de Buddha to Buddha dames oorbellen Nathalie echt iets voor u. Deze zilveren, handgemaakte oorbellen hebben dezelfde robuuste stijl als de Nathalie armband en de Nathalie ring. Met zijn mooie ronde schakel zijn deze oorbellen stoer, maar toch vrouwelijk. En perfect te combineren met de andere Nathalie sieraden. 

Andere Buddha to Buddha oorbellen zijn bijvoorbeeld:

  1. Chain oorbellen: uit de populaire en meest oorspronkelijke Buddha to Buddha lijn Chain. Net als de Chain armband en de Chain ring zijn deze oorbellen handgemaakt van 925 sterling zilver. Het bekende Buddha to Buddha chain-motief komt in deze familie het meest uitgesproken terug.
  2. Hakim oorbellen: een mooie, elegante versie dankzij de strakke, vlak gepolijste vlecht.
  3. Batul oorbellen: hoewel genoemd naar de oprichter van Buddha to Buddha, wijken deze zilveren dames oorbellen af van het schakelmotief. Deze ronde, gladde oorbellen laten zich uitstekend met iedere outfit combineren.

Kenmerken Buddha to Buddha sieraden

Hoewel alle sieraden van Buddha to Buddha op dezelfde gedachte zijn gebaseerd, hebben de sieraden van dit merk een aantal opvallende overeenkomsten:

Zuiver 925 sterling zilver
Alle sieraden; de ringen, oorbellen, kettingen en armbanden, zijn gemaakt van 925 sterling zilver. Dit is één van de meest zuivere soorten zilver die er zijn. Er is slechts 7,5% koper aan toegevoegd om het zachte zilver steviger te maken en beter bestand tegen krassen.
Handgemaakte sieraden
Alle Buddha to Buddha sieraden zijn handgemaakt op Bali. Dit wordt gedaan door de meest vakkundige zilversmeden die soms wel dagen bezig zijn met het maken van de zilveren sieraden. Zij besteden de grootste zorg aan ieder detail van de oorbellen. Maar omdat het mensenwerk blijft, is iedere Buddha to Buddha oorbel Nathalie weer anders en daardoor uniek. Wat overigens naadloos aansluit bij de Boeddhistische inslag van het merk Buddha to Buddha dat er vanuit gaat dat de kracht van mensen schuilt in hun individualiteit.

Boeddhistische filosofie
De Buddha to Buddha sieraden zijn gemaakt op basis van de Boeddhistische levensvisie. Kracht, individualiteit en bewustzijn staan hierbij centraal. Dat is de reden dat de Nathalieoorbellen en andere sieraden zo robuust en prominent aanwezig zijn. Ze zijn een duidelijke keuze, je voelt ze, ziet ze en ze stralen kracht uit.

Populaire oorbellen en ringen

Buddha to Buddha is opgericht in 1997. Toen maakte oprichter Batul Loomans zijn eerste ontwerp voor een armband op een strand in India. Sindsdien is het hard gegaan met de populariteit van de Buddha to Buddha ontwerpen. De opvallende sieraden met hun levensbeschouwelijke inslag blijken een grote groep mensen aan te spreken. Tal van beroemdheden zijn al gezien met de Buddha to Buddha oorbellen Nathalie, de ring Chain of de armband Edwin. Zij geven hiermee aan voor een bewuste, gezonde levensstijl te kiezen en trots te zijn op wie ze zijn. 

Gratis verzending

Als officiële Buddha to Buddha dealer heeft mybuddha.nl één van de grootste collecties zilveren Buddha to Buddha sieraden. U vindt in onze webshop talloze oorbellen, ringen, armbanden, horloges en kettingen. Ook helmen, handschoenen, tassen en portemonnees maken deel uit van onze collectie. U kunt de oorbellen Nathalie in de webshop online bekijken, bestellen en betalen. Als u voor 16.00 uur bestelt, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Deze snelle levertijd komt doordat we vrijwel alle sieraden op voorraad hebben. 

Bezoek de winkel

Wilt u de Buddha to Buddha oorbellen Nathalie of Chain eerst even in het echt zien? Of wilt u bij uw keuze voor een Buddha to Buddha sieraad graag advies van een medewerker? Dan kunt u ook altijd langskomen in onze Chikado winkel in het Noord-Hollandse Hoorn. Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen of bellen: 0229 216648.  

Voor 16:30 besteld = vandaag verzonden
Grootste collectie van Nederland
Officiele dealer van buddha to buddha