Buddha to Buddha ketting

Een Buddha to Buddha ketting of hanger is een opvallend sieraad dat een levensfilosofie uitdraagt. Het valt op, je voelt het, je ziet het en het vertelt een verhaal. Misschien nog wel meer dan bij de armbanden, oorbellen en andere sieraden van Buddha to Buddha gaat het bij de kettingen om het gevoel dat het sieraad de drager geeft.

Kettingen, hangers en colliers

Mybuddha.nl is een officieel Buddha to Buddha verkooppunt en heeft één van de grootste online collecties BtB sieraden. Daaronder vallen diverse hangers en colliers. Stuk voor stuk dragen de hangers een duidelijke boodschap uit. Soms subtiel, met een lotusbloem, soms prominent met de tekst ‘Love is now’ op de hanger. Vrijwel alle kettingen zijn door heren en dames te dragen.

De zilveren schakelcolliers hebben meestal geen tekst. Hun boodschap ligt in het zware ontwerp. Een collier van Buddha to Buddha draag je niet achteloos. Je voelt het altijd, je bent je altijd bewust van de aanwezigheid ervan. Dat is dan ook de gedachte achter het merk Buddha to Buddha: leef bewust, haal alles uit het leven wat er in zit.

Zuiver zilver

Alle kettingen en colliers worden op Bali met de hand gemaakt. Het zilver dat daarbij wordt gebruikt is 925 sterling zilver. Dit zilver wordt in alle kettingen verwerkt. In veel kettingen worden daarnaast ook leren details verwerkt. Een paar voorbeelden van populaire kettingen, hangers en colliers zijn:

  1. De Nathalie ketting. Een grote, zware schakelketting van zilver. Eén van de eerste en meest populaire kettingen van Buddha to Buddha.
  2. Ying Yang ketting. Een mooie zilveren collier met een Ying Yang hanger eraan. Deze ketting is perfect voor mensen die van Buddha to Buddha houden maar voor een iets lichtere ketting willen kiezen.
  3. Love message collier. Deze ketting is net als alle andere BtB kettingen gemaakt van zilver 925. De zilverzwarte ketting is deels mat en deels glanzend en wanneer u de hanger opent verschijnt de tekst ‘Love is now’.
  4. Het collier Chain is een grof, prominent collier met een dikke schakel.
  5. Lotus Pendant. De hanger aan deze mooie zilveren ketting beeldt aan één kant een lotusbloem en aan de andere kant het Buddha to Buddha logo uit.

Nathalie en Chain

De families waar de kettingen onder vallen (Nathalie, Chain etc.), bestaan naast kettingen ook uit ringen, armbanden en oorbellen. Alle sieraden binnen een familie passen naadloos bij elkaar. Maar omdat alle sieraden uit de gehele Buddha to Buddha collectie op dezelfde gedachte zijn gebaseerd, zijn de kettingen, ringen, horloges, armbanden en oorsieraden van verschillende families ook prima te combineren.

De Buddha to Buddha filosofie

De tijdloze sieraden uit de Buddha to Buddha collectie van oprichter Batul Loomans, hebben een geheel eigen stijl. Ze zijn nergens mee te vergelijken en vooral geïnspireerd op natuurlijke vormen en materialen. De prominente uitstraling van de sieraden is geen toeval. Volgens de Boeddhistische gedachte moet je het leven bewust leven. Genieten van iedere minuut en niets vanzelfsprekend nemen. De kettingen en andere sieraden van Buddha to Buddha sluiten hierop aan. Je draagt ze niet ongemerkt. Je voelt ze altijd en ze geven je een gevoel van kracht en zelfbewustzijn.

Junior lijn

Naast de originele lijn, hebben de families van Buddha to Buddha ook een junior lijn. Ondanks hun kleinere formaat, hebben die dezelfde strakke, krachtige uitstraling als de grotere versies.

Dames en heren

Ook het feit dat de kettingen, armbanden, ringen en andere sieraden door heren en dames te dragen zijn, past bij de Buddha to Buddha filosofie. Een ontwerp is mooi op zichzelf. Of het door heren of dames wordt gedragen, is onbelangrijk.

Gratis verzending

Mybuddha.nl heeft de grootste collectie Buddha to Buddha sieraden van Nederland. Bekijk en bestel alle ringen, armbanden, horloges, oorbellen en kettingen op uw gemak online Verzending is gratis. Bekijk ook eens onze sale. Daar vindt u de mooiste Buddha to Buddha kettingen voor de laagste prijzen.

Heeft u uw sieraad voor 16.00 uur besteld, dan heeft u het de volgende dag al in huis!

Wilt u de kettingen liever in het echt bekijken en om proberen, bezoek dan onze Chikado winkel in Hoorn. Dan profiteert u meteen van de deskundige service van onze medewerkers. 

Voor 16:30 besteld = vandaag verzonden
Grootste collectie van Nederland
Officiele dealer van buddha to buddha